blizzcon
blizzard
activision-blizzard
blizzard-activision
hearthstoneheroesofwarcraft
hearthstone

Hearthstone-uitbreiding Mean Streets Of Gadgetzan onthuld

Geplaatst: 4 november 2016 om 20:48Aangepast: 4 november 2016 om 20:51
Ontwikkelaar Blizzard heeft zojuist Mean Streets Of Gadgetzan onthuld als nieuwe Hearthstone-uitbreiding. De onthulling vond plaats tijdens de tiende editie van BlizzCon. Deze vierde expansie van de kaartgame biedt onder meer 132 nieuwe kaarten.

Mean Streets Of Gadgetzan werd zojuist onthuld tijdens BlizzCon. Deze vierde uitbreiding voor kaartgame Hearthstone neemt de stad Gadgetzan als thema. Deze outpost in de woestijn van World of Warcraft is in deze expansie uitgegroeid tot een bloeiend, crimineel handelscentrum.

Drie grote misdaadfamilies staan aan het roer van de onderwereld in Mean Streets Of Gadgetzan. Deze Grimy Goons, Jade Lotus en Kabal vechten om controle over de stad. Zij doen dit met nieuwe kaarten als de Piranha Launcher en Kabal Talonpriest.

Nieuw in deze uitbreiding voor Hearthstone zijn ook de tri-class cards. Om een voorbeeld te noemen: de Kabal hebben kaarten voor mage, priest en warlock, die in elk van deze decks gespeeld kunnen worden. Zo is de Kabal Courier een kaart met een Battlecry waarmee je een kaart voor een van deze drie klassen ontdekt. In totaal zullen er 132 nieuwe kaarten geïntroduceerd worden.

Later vandaag wordt meer informatie verwacht over Mean Streets Of Gadgetzan en de kaarten in deze expansie. Bezoekers mogen op de vloer al aan de slag met deze nieuwe uitbreiding. De ontwikkelaar verwacht dat de vierde Hearthstone-uitbreiding vanaf december speelbaar zal zijn.

De openingsceremonie van de tiende BlizzCon in Anaheim, California was gratis te volgen. Om de livestreams van de andere panels, presentaties en eSports-competities te volgen, heb je een Virtual Ticket nodig. Je vindt het gehele schema van de jaarlijkse conventie op de officiële website.

Alie SierkstraTwitter @aaltsje_s

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..