Heeft Gamestop de nieuwe Splinter Cell gelekt?

Geplaatst: 4 september 2019 om 13:00Aangepast: 4 september 2019 om 13:25
Heeft een retailer weer eens de aankondiging van een game gelekt? De iconische nachtkijker van Sam Fisher uit Splinter Cell verscheen namelijk op de website van Gamestop met een omschrijving van de game. Het product wordt gepromoot met een ‘10th [Splinter Cell] release on the horizon’.

Op de website van Gamestop, die je in Nederland helaas niet zonder VPN kan bezoeken, is de iconische nachtkijker van Sam Fisher uit Splinter Cell verschenen. Op zichzelf geeft dit product niets weg, maar als je de productomschrijving leest, wordt het iets interessanter. Daar staat namelijk het volgende in:

For the first time since the introduction of Splinter Cell in 2002, after nine top selling AAA+ games, and with the 10th release on the horizon, this is your first chance to own Sam Fisher’s signature Ultra High-Frequency Sonar Goggles.

Geeft dit weg dat we binnenkort een onthulling van een nieuwe Splinter Cell kunnen verwachten? Wellicht, maar het is ook mogelijk dat Gamestop deze informatie zelf heeft bedacht of dat de beschrijving inmiddels verouderd is. Dit is namelijk niet de eerste keer dat geruchten over een nieuwe Splinter Cell-game de ronde doen. In juni verscheen deze replica van de nachtkijker namelijk ook al op Gamestop, maar toen werd het product snel weer verwijderd.

Gamestop

De kans is natuurlijk nog steeds groot dat dit een foutje is, aangezien Kotaku’s journalist Jason Schreier in juni nog vertelde dat er géén nieuwe Splinter Cell in aankomst is:

I’ve asked a bunch of people about this because everybody wants to know if a Splinter Cell game is coming. Everyone I’ve talked to has said no, as far as they know there is no Splinter Cell game in production.

De waarheid zullen we helaas alleen maar weten wanneer Ubisoft de game aankondigt, als ze dat ooit gaat doen…

Over geruchten gesproken, de kans is aanwezig dat Assassin's Creed IV: Black Flag en Rogue Remastered naar de Nintendo Switch komen. Lees daar hier meer over. Als je nóg meer geruchten wil lezen, check dan even dit artikel over de laatste next-gen console geruchten.

Niels ArtsHeeft een haat-liefde relatie met League of Legends, maar wil de grootste releases van het moment ook nooit missen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..