dutchcomiccon
line-up

Heroes Dutch Comic Con kondigt wijziging in Special Guest line-up aan

Geplaatst: 19 november 2019 om 15:20Aangepast: 19 november 2019 om 15:23
Goed en slecht nieuws voor Heroes Dutch Comic Con-bezoekers: Tyler Posey, Scott McCall uit de MTV-serie Teen Wolf, is dit weekend aanwezig op het evenement. Helaas komt Once Upon A Time-ster Colin O’Donoghue niet, aangezien hij te druk bezig is met een nieuw project.

De line-up van de Special Guests die dit weekend op Heroes Dutch Comic Con te bewonderen zijn is een klein beetje afgelast. De Once Upon A Time-ster Colin O’Donoghue heeft helaas afgezegd, vanwege onverwachte filmverplichtingen die dit weekend plaatsvinden. Bezoekers die een photobooth- en/of Meet & Greet-ticket hebben gekocht voor Colin worden benaderd door de organisatie en krijgen hun geld terug.

Dat betekent gelukkig niet dat we het met een Special Guest minder moeten doen, want de organisatie van Heroes Dutch Comic Con heeft vandaag Tyler Posey aangekondigd. Posey ken je misschien wel van de MTV-serie Teen Wolf, waarin hij Scott McCall speelt. Beide dagen kan je Posey op het evenement verwachten, om een praatje met hem te maken, een handtekening te scoren of om met hem op de foto te gaan.

De zaterdagtickets van HDCC zijn inmiddels uitverkocht, maar vanwege de last minute bevestiging van Posey stelt de organisatie extra entreetickets beschikbaar voor fans die óók een photobooth-ticket voor Posey aanschaffen. Daarnaast is er een extra hal aan het evenement toegevoegd om de drukte te kunnen doseren.

Als je nog tickets in huis wil halen voor de zaterdag moet je snel zijn, en ook voor de zondag zijn de kaarten bijna uitverkocht. Klik hier om tickets te kopen.

Naast Tyler Posey zijn Marie Avgeropoulos, Evanna Lynch, Ian Ziering, Chandler Riggs en Jonny Cruz als Special Guests aanwezig op het evenement. Voor meer informatie over Heroes Dutch Comic Con, klik hier.

Heroes Dutch Comic Con

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..