Het heerlijk vreemde Hohokum is nu op Steam verkrijgbaar

Geplaatst: 29 juli om 15:00Aangepast: 29 juli om 09:56
Hohokum is een erg vreemde game die in 2014 op PlayStation-consoles verscheen, maar sinds gisteren is het spel ook eindelijk op Steam verkrijgbaar.

De plotselinge release van de PlayStation-game op Steam werd gisteren aangekondigd op Annapurna Interactive's livestream. Het spel kwam oorspronkelijk in 2014 uit op PlayStation 4, PlayStation 3 en Vita.

De door Honeyslug ontwikkelde game laat spelers de 'Long Mover' besturen, een soort slang die door levels heen vliegt. Er zitten geen duidelijke doelen in de game; in plaats daarvan experimenteert men met de omgeving en moet het spelen ervan een ontspannende ervaring opleveren.

Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken en hier is de Steam-pagina te bezoeken. Het spel kost daar 8,99 euro.

Nino gaf in 2014 zijn mening over de PlayStation-versie van het spel: "Hohokum komt het best tot zijn recht als je het af en toe speelt, ter afwisseling van intensievere games. Elk aspect van de game heeft een kalmerend effect en dat is een hele toffe afwisseling op de opgefokte, duistere vibes in veel triple A games. Het hele pakket, van de visuals en de gameplay tot de soundtrack en het sound design, voelt als een interactieve massage voor de zintuigen. Doordat die game over het algemeen zo onwijs chill is, is het wel extra jammer dat de oplossingen van sommige puzzels zo lastig zijn dat het frustrerend wordt. Pas na het raadplegen van een walkthrough werd mij duidelijk het doel was in sommige werelden, en het bezoeken van GameFAQs.com is toch een stuk minder chill dan de Hogg en consorten waarschijnlijk voor ogen hadden."

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..