playerunknown's battlegrounds
PC
pubg

Je kunt aan het begin van een potje PUBG nu neerstorten met het vliegtuig

Geplaatst: 28 juli om 15:24Aangepast: 28 juli om 15:25
Het is met patch 13.1 voor de pc-versie van PlayerUnknown's Battlegrounds mogelijk om met het vliegtuig waarmee je arriveert op het eiland neer te storten.

Dat blijkt uit de uitgebreide patch notes. De zogenaamde "noodlanding van een vliegtuig" kan aan het begin van een potje voorkomen. Waar spelers normaal rustig kunnen blijven zitten en zelf bepalen wanneer ze eruit springen, kan het vliegtuig nu in vuur en vlam neerstorten. Spelers die er aan het einde van de vlucht nog inzitten verliezen de helft van hun gezondheid. Of de vlucht vlekkeloos verloopt of met een ongeluk afloopt, is random, dus spelers moeten goed blijven opletten.

Verder voegt de patch onder andere de Taego Secret Room toe. Deze geheime kamer op de Taego-map zit vol met uitstekende gear, waaronder items die nergens anders in het spel zijn te vinden. De kamer kan geopend worden met een verstopte sleutel.

Verder worden er - na kritiek van spelers - meer care package drops tijdens potjes verwacht. Het gaat om meerdere kleine pakketjes, zodat een specifieke speler niet alle loot weet te grijpen. Tot slot wordt de Sanhok-map hier en daar aangepast om het spelverloop te verbeteren.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..