Hiroyuki Sanada kijkt of Shogun seizoen 2 wel in Japan kan worden gefilmd

Geplaatst: 3 dagen geleden om 12:00
Dat Shogun er vannacht met heel veel Emmy’s vandoor gaat, dat moet haast wel: hij heeft 25 nominaties en is daarmee de grootste kanshebber. Maar wist je dat het zich in Japan afspelende Shogun helemaal niet in het land van de rijzende zon is gefilmd?

Acteur Hiroyuki Sanada heeft besloten om te onderzoeken of het mogelijk is om Shogun seizoen 2 wel (gedeeltelijk) in Japan te filmen. Dat dat eerste seizoen in Canada werd opgenomen heeft overigens volledig te maken met het coronavirus dat tijdens de opnames nog veel invloed had op de wereld. 

Hij zei over het tweede seizoen: “We zoeken naar mogelijkheden om het in Japan te filmen, natuurlijk. Niet alles, maar misschien een deel van de serie.” Daarnaast zal het gedeeltelijk waarschijnlijk alsnog in Vancouver worden opgenomen, een perfecte locatie voor Shogun, stelt Sanada. Naast een grote studio is er een bos, rivier, haven, van alles. En het mooiste? Geen kabels of moderne gebouwen. Dat is volgens de acteur in Japan een stuk moeilijker te vinden, omdat er overal moderne dingen zijn. 

Hopelijk vinden ze het wel, want de twee seizoenen die in ieder geval nog komen van de o-zo Japanse serie mogen wat ons betreft wel een vleugje écht Japan hebben. 

Watch on YouTube

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.