hitman

Hitman beta vanaf volgende week vrijdag speelbaar op PS4

Geplaatst: 3 februari 2016 om 15:00Aangepast: 3 februari 2016 om 15:03
Vanaf volgende week kunnen PlayStation 4-spelers aan de slag met de beta van Hitman, althans als je de game pre-ordert op de PlayStation Store. Hiervoor moet je wel de Full Experience edition, Intro Pack of de Collecters Edition als pre-order hebben. Deze edities geven behalve toegang tot de beta ook de Blood Money Requiem Pack.

De beta van Hitman begint 12 februari, terwijl de hele game op 11 maart uitkomt. Als je pre-ordert voor PlayStation 4 krijg je behalve een beta code ook content die kopers met een Xbox One of PC niet krijgen. De content heet 'The Sarajevo Six' en bestaat uit zes missies die draaien om een unit genaamd CICADA. Agent 47 reist dan de wereld rond om deze missies uit te voeren. De eerste van deze missies speelt zich af in Parijs, heet 'The Director' en komt 11 maart tijdens de release uit.

Behalve voor PlayStation 4, komt Hitman ook voor Xbox One en PC uit. Op 11 maart komt de game voor alle drie tegelijk uit. Eigenlijk zou de game in december 2015 uitkomen, maar dat is later dus verzet. Hitman wordt een volledig episodische game. De eerste episode gaat 13 euro kosten, het hele pakket kost 50 euro. Later in 2016 komt nog een fysieke versie uit met alle content.

In dit artikel

Danny van GendAl jarenlang fanatiek eSport-volger: van League of Legends, tot Overwatch, tot Rocket League. Verder groot fan van Civilization en alles wat met Command and Conquer te maken heeft. Lievelingsgame is nog steeds Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..