Horizon Zero Dawn Remastered beoordeeld door ESRB

Geplaatst: Gisteren om 09:41
Mocht je nog steeds niet geloven dat er een remaster van Horizon Zero Dawn in ontwikkeling is, dan kunnen we nu al die twijfel bij je wegnemen. Horizon Zero Dawn Remastered is namelijk beoordeeld door de Amerikaanse ESRB.

Volgens de beoordeling van de Amerikaanse PEGI-equivalent komt de remaster naar PlayStation 5 en pc. Welke grafische verbeteringen de game verder met zich meebrengt, is nog niet duidelijk. Sony en ontwikkelaar Guerrilla Games hebben het project nog altijd niet officieel onthuld.

Naar verluidt worden in ieder geval de character models van opvolger Horizon Forbidden West meegenomen in de remaster. Verder zouden de belichting en animaties flink verbeterd moeten worden en wordt ingezet op de toegankelijkheidsopties van het tweede deel, kwaliteitsverbeteringen in de gameplay en verschillende grafische modi. Dit alles is dus nog niet bevestigd.

Horizon Zero Dawn kwam in 2017 uit op de PlayStation 4. In 2020 werd de game naar pc gebracht met verbeterde graphics en framerates. Op de PlayStation 5 is de game momenteel in opgeschaald 4k met zestig frames per seconde te spelen. Blijkbaar vinden Sony en Guerrilla Games dat nog niet fraai genoeg...

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.