Huh? Ubisoft niet meer op TGS, Assassin's Creed: Shadows-evenement gaat ook niet door

Geplaatst: Vandaag om 15:05
Er is iets gaande bij Ubisoft. Het bedrijf komt ineens niet meer naar de Tokyo Game Show en een persevenement rond Assassin's Creed: Shadows is geannuleerd.

Dat Tokyo Games Show wordt overgeslagen, meldde het bedrijf op diens Japanse X-account. Waarom de hele boel zo op het laatste moment wordt afgeblazen, blijft een raadsel. Ubisoft spreekt zelf van "diverse omstandigheden"

Na die aankondiging meldden diverse journalisten dat een persevenement rond Assassin's Creed: Shadows ook niet doorgaat (via InsiderGaming). Journalisten zouden volgende week op bezoek gaan bij Ubisoft, maar dat gaat voorlopig niet door, in ieder geval niet op dezelfde datum. Ook hiervoor is geen reden gegeven.

Wat er precies aan de hand is, weten we dus niet. Dat het niet al te denderend gaat bij Ubisoft is evident. De aandelen zijn flink minder waard geworden, de spelersaantallen van XDefiant lijken niet de goede kant op te gaan en ook Star Wars Outlaws scoort niet zo goed als het bedrijf had verwacht. Een aandeelhouder riep zelfs openbaar dat het beter zou zijn als het bedrijf wordt verkocht. Niet best...

Assassin's Creed: Shadows staat vooralsnog gepland voor 12 november. Dan komt de game uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

View post on X

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.