Indiana Jones and the Great Circle-trailer getoond, releasedatum nog onbekend

Geplaatst: 10 juni om 16:22Aangepast: 10 juni om 16:22
Ook Indiana Jones and the Great Circle mocht niet ontbreken tijdens de Xbox Games Showcase. Een nieuwe trailer is hier te bekijken - al blijft een precieze releasedatum uit.

Indiana Jones and the Great Circle heeft een eerstepersoonsperspectief, al wisselt de camera soms naar de derde persoon - bijvoorbeeld tijdens tussenfilmpjes of wanneer Indiana Jones klimt. Het uiterlijk van het hoofdpersonage is gebaseerd op een jonge Harrison Ford, de acteur die de rol van het personage in de films vertolkt. De stem wordt ingesproken door Troy Baker, onder andere bekend voor zijn rol als Joel in de The Last of Us-games.

Het verhaal van de game speelt zich af tussen de films Raiders of the Lost Ark en The Last Crusade. Wanneer Indiana Jones in Marshall College op een inbreker in de vorm van een gigantische man stuit die een relikwie steelt, reist de avonturier af naar Vaticaanstad om meer te weten te komen. Andere locaties die spelers bezoeken, zijn onder andere Egypte en de Himalaya.

Spelers kunnen tijdens gevechten niet alleen schieten met geweren, maar ook vechten met hun vuisten of gebruikmaken van de iconische zweep. Puzzels spelen daarnaast een belangrijke rol in de game.

Indiana Jones and the Great Circle verschijnt ergens later dit jaar op Xbox Series X en S, pc en Xbox Game Pass. Een precieze releasedatum is nog altijd niet bekend.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.