'Insomniac maakt zich klaar om Wolverine te showen'

Geplaatst: Vandaag om 13:04
Het is alweer even geleden dat Insomniacs Wolverine-game werd aangekondigd en sindsdien hebben we er weinig meer over gehoord, maar volgens een insider zou daar binnenkort verandering in kunnen komen.

Volgens de bekende insider Kurakasis is Insomniac aan het warmdraaien om de game zeer binnenkort uit de doeken te doen. "Ik heb even zitten graven, en het lijkt erop dat Sony zich voorbereid om wat nieuws te laten zien van Marvel's Wolverine', zegt hij.

"Het is moeilijk voor mij om te bepalen wanneer het gebeurt, maar ik gok dat het dit jaar zal zijn - of bij TGA [The Game Awards], of bij een onaangekondigd, supergeheim event." In de reacties wordt zelfs de mogelijkheid aangestipt dat het vanavond al gebeurt: dan houdt Marvel een panel over zijn games tijdens de New York Comic Con.

Officieel weten we nog weinig over de game, maar vorig jaar lekte er wel wat informatie uit nadat Insomniac werd gehackt. Of die info nog helemaal up-to-date is, weet natuurlijk niemand.

De game werd in 2021 al aangekondigd tijdens een PlayStation Showcase en moet een 'volwassen toon' hebben.

View post on X

Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.