ironman
marvel

Iron Man VR-locaties, speelduur en meer details onthuld

Geplaatst: 29 juni 2020 om 15:12Aangepast: 29 juni 2020 om 15:10
Camouflaj, de ontwikkelaars van Iron Man VR heeft meerdere details onthuld van de superheldengame. Via de PlayStation Blog deelt het bedrijf onder andere details over de lengte van de game en de abilities van Tony Stark.

Iron Man VR komt aanstaande vrijdag exclusief uit op PlayStation VR. Camouflaj’s Ryan Payton brengt nog wat extra details over de game naar buiten voordat deze uitkomt via de PlayStation Blog.

Speelduur

Iron Man VR is een stuk langer geworden dan de ontwikkelaars in eerste instantie hadden verwacht. “We dachten dat de campaign zo’n 4 tot 5 uur zou zijn, maar als we kijken naar onze laatste playtest data, zien we, verrassend genoeg, dat de gemiddelde speeltijd ongeveer twee keer zo veel is!”, zegt Payton. Volgens de ontwikkelaar zal de game ook een betekenisvol verhaal zijn met Tony Stark in de hoofdrol. “Als een PlayStation VR-fan weet ik dat veel andere PlayStation VR-fans grote VR-only games willen hebben, niet alleen demo’s of korte ervaringen. Daarom hebben we Marvel’s Iron Man VR als een robuuste PlayStation VR-exclusive Iron Man-actiegame gemaakt.”

Iron Man VR

Locaties

De nieuwe superhelden-game gaat zich onder andere afspelen in Shanghai en op de S.H.I.E.L.D. Helicarrier. “Ons meeste ambitieuze locatie, Shanhai, geeft de spelers het gevoel dat ze tussen enorme gebouwen doorvliegen”. Naast Shanghai kun je dus in Iron Man VR ook de binnenkant en buitenkant van de S.H.I.E.L.D. Helicarrier verkennen. Nog een noemenswaardige locatie in de game is de Stak facility. “Ondanks de compacte ruimte is deze locatie een perfecte plek om onze combat-uitdagingen aan te gaan.”

Iron Man

Combat

Op de blog worden ook meerdere combat-mechanics besproken. Zo zul je in de game vaker gebruik kunnen maken van een boost dan in de demo. Vervolgens heb je de favoriete mechanic van Payton zelf, de Rocket Punch: “Ik kan er niet genoeg van krijgen om vijanden met een één-twee-drie-hit combo af te maken dankzij een Repulsor Blast of hulpwapen”. Naast de Rocket Punch heeft de game ook nog een Ground Pound die met een enorme kracht een aanval uitoefent op de vijanden onder je. Tot slot, de Unibeam, om vijanden van wat verder weg uit de lucht te schieten.

Iron Man VR komt 3 juli uit op de PlayStation VR.

 

Zoë BonefaasZodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..