Italiaanse stemacteur noemt nieuwe Splinter Cell voor 2021

Geplaatst: 19 juli 2020 om 12:47Aangepast: 19 juli 2020 om 12:51
Juich nog niet te vroeg, maar volgens een Italiaanse stemacteur komt er volgend jaar een nieuwe Splinter Cell.

Luca Ward, de Italiaanse stemacteur voor Sam Fisher uit Splinter Cell, claimt dat Ubisoft werkt aan een nieuw deel. Dat vertelt hij in een interview met website Multiplayer.it.

Ward zegt dat de aankomende game wellicht de 'afsluiter' van de serie is, maar daar is hij niet zeker van. Wel meldt hij dat de game gepland stond om dit jaar te lanceren, maar dat de ontwikkeling stilviel vanwege het coronavirus. Ward vermoedt nu dat de game gepland staat voor 2021. In de tussentijd werkt hij aan Cyberpunk 2077. Ook verzorgt de acteur de stem van Sam Fisher in de mobiele game Tom Clancy's Elite Squad, die in augustus verschijnt.

Er gaan al tijden geruchten rondom een nieuwe Splinter Cell. Zo meldde Ubisoft-CEO Yves Guillemot dat het graag 'nieuwe ervaringen' biedt in de franchise en leidde een nachtkijker bij winkel Gamestop tot speculatie. Tot op heden heeft Ubisoft nog geen nieuw deel bevestigd.

Creative director van de franchise en ex-vicepresident van Ubisoft Maxime Belánd vertrok vorige week na meldingen van wangedrag bij de studio.

Splinter Cell

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..