Ja, Beyond Good and Evil 2 komt er nog altijd aan

Geplaatst: 26 juni om 14:04Aangepast: 26 juni om 19:28
Ubisoft heeft wederom bevestigd dat Beyond Good and Evil 2 nog altijd in ontwikkeling is.

Dat meldde het bedrijf op X in een reeks tweets over de gisteren uitgekomen 20th Anniversary Edition van de eerste Beyond Good and Evil. "Ja, Beyond Good and Evil 2 is nog altijd in ontwikkeling en we kunnen niet wachten tot je meer te weten komt over Jade's verleden in de 20th Anniversary Edition." Daarmee refereert het bedrijf naar een nieuwe missie in de 20th Anniversary Edition die het origineel met het tweede deel moet verbinden.

Het is niet zo gek dat Ubisoft telkens opnieuw moet benadrukken dat er nog altijd aan Beyond Good and Evil 2 wordt gewerkt. De eerste CGI-trailer van het langverwachte vervolg werd helemaal terug in 2008 getoond. In 2017 dook het spel voor het eerst opnieuw op, maar na enkele updates van de ontwikkelaars is het inmiddels al weer jaren stil rondom de game.

Hoe dan ook kun je Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition nu voor 20 euro digitaal kopen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox-consoles, Switch en pc. Er komt ook een fysieke editie uit via Limited Run Games - vanaf 12 juli gaan de pre-orders daarvan open.

View post on X

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.