cyberpunk-2077

Je kunt gelicenseerde muziek in Cyberpunk 2077 uitzetten wanneer je gaat streamen

Geplaatst: 20 november 2020 om 15:32Aangepast: 20 november 2020 om 15:35
Je hoeft je niet druk te maken op straf wanneer je Cyberpunk 2077 uitzendt op Twitch of YouTube, want het is mogelijk om de gelicenseerde muziek in de game uit te zetten.

Dat bleek uit de meest recente livestream van Night City Wire. Bekijk alle gameplaybeelden en video's die daaruit zijn gekomen in de meest recente Nachtwacht.

Veel streamers en mensen die Let's Play's op internet plaatsen komen in de problemen door zogenaamde DMCA-strikes. Via YouTube en Twitch worden diverse bekende nummers uit games automatisch herkent, waardoor video's offline gehaald worden of zelfs complete accounts verbannen worden.

Cyberpunk 2077 bevat meer dan honderdvijftig nummers, maar volgens CD Projekt Red kan een klein gedeelte van deze nummers problemen veroorzaken op populaire streaming- en videoplatforms. Wanneer mensen vanaf hun console streamen, worden deze nummers automatisch niet afgespeeld. Dit kan wel naar gelieve aan en uit worden gezet. Ook op PC kan men dit zelf bepalen.

Cyberpunk 2077 staat gepland voor een release op 10 december. De game komt dan uit op PC, PlayStation 4 en Xbox One, maar is via backward compatibility ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en Series S. In 2021 moet een next-gen update uitkomen. Op release komt de game ook naar Google Stadia.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..