rockstar
gta
gta online

Jubileum en vernieuwingen in GTA Online

Geplaatst: 11 oktober om 11:13Aangepast: 11 oktober om 11:16
Later deze maand viert Rockstar het twintigjarig jubileum van Grand Theft Auto 3. Ter ere van dat jubileum komt Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition naar alle moderne platformen. Ook in GTA Online is het feest.
Rockstar is onlangs begonnen met het in en uit het spel halen van Adversary Modes en Player Jobs. Sinds de lancering zijn er duizend door Rockstar gemaakte Jobs en tientallen miljoenen Jobs van spelers in de game gekomen. Door af en toe wat Jobs te verwijderen, komt er weer ruimte voor nieuwe missies en modi in de toekomst.
Er wordt ook gekeken naar manieren om de GTA Online-ervaring voor nieuwe en terugkerende spelers beter te maken in de versie voor de PlayStation 5 en de Xbox Series X en S. Die game komt in maart uit.
Later dit jaar komt er een nieuw avontuur in GTA Online, waarin bekende contacten en vrienden jouw hulp nodig hebben bij het uitbreiden van hun ‘legale bedrijf.’ Ook kunnen spelers in de herfst speciale spullen verzamelen, waaronder herdenkingskleding en liveries. Binnenkort maakt Rockstar bekend hoe precies.

Lees hier meer over Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition.

Jari KlapwijkSpeelt alles wat los en vast zit. Houdt van Xbox, de fantastische blockbustertitels van Sony en heeft warme gevoelens bij (bijna) alles van Nintendo.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..