Kickstarter-doel voor Deliver Us Home is gehaald

Geplaatst: 11 juli om 13:33
De Nederlandse studio KeokeN kan aan de slag met Deliver Us Home. Het Kickstarter-doel om de nieuwe game mogelijk te maken, werd eerder vandaag gehaald.

De studio heeft 100.000 euro nodig om aan de slag te kunnen met het project en wel voor vanavond 22.00 uur. Gelukkig voor KeokeN werd dat doel eerder vandaag al gehaald. Het was een forse donatie van 3500 euro die het doelbedrag over de eindstreep trok. Op het moment van schrijven staat de teller voor de Kickstarter-campagne op 106.608 dollar.

Watch on YouTube

Er staat voor KeokeN meer op het spel dan alleen het verwezenlijken van zijn nieuwste project. Ook de toekomst van de studio moet met het opgehaalde bedrag worden veiliggesteld. Afgelopen lente moesten oprichters Koen en Paul Deetman al hun werknemers ontslaan, omdat er geen uitgever gevonden kon worden voor Deliver Us Home. Met het opgehaalde geld gaan de broers geleidelijk personeel aannemen om de capaciteit van het team uit te breiden.

Deliver Us Home is de opvolger van Deliver Us the Moon en Deliver Us Mars. De game moet aan het einde van 2026 uitkomen.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.