knockout city

Knockout City krijgt een gratis next-gen update

Geplaatst: 28 oktober 2021 om 18:30Aangepast: 28 oktober 2021 om 15:13
Knockout City krijgt een gratis next-gen update. Dat maakte ontwikkelaar Velan Studios bekend. Vanaf 2 november kunnen spelers een potje trefballen met een framerate van 120fps op de Xbox Series X en S en de PlayStation 5.

De vernieuwde versie krijgt twee modi. In de ene modus draait Knockout City in opgeschaald 4K met 120fps op de PlayStation 5 en Xbox Series X. De andere modus is native 4K met 60fps. Op de Xbox Series S kunnen spelers kiezen tussen 1440p in 60fps of 1080p in 120fps.

De patch biedt daarnaast verbeterde lichteffecten en schaduwen. Ook krijgt de game verbeterde textures die tot voorkort alleen beschikbaar waren op de pc en de Xbox One. Deze verbeteringen zorgen voor een realistischere omgeving.

De update is gratis voor iedereen die Knockout City in zijn bezit heeft. Dat geldt ook voor mensen die hem hebben via Xbox Gamepass Ultimate of PlayStation Plus. De patch is op 2 november te downloaden. Knockout City is beschikbaar op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. 

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars, Harry Potter en Lord of the Rings heeft gekeken. Speelt wel graag en spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..