red dead online

Laatste dagen Quick Draw Club No. 4 en kortingen in Red Dead Online

Geplaatst: 20 oktober 2021 om 13:52Aangepast: 20 oktober 2021 om 13:53
Red Dead Online-spelers krijgen deze week weer dubbele beloningen en kortingen. Ook zijn de laatste paar dagen van de Quick Draw Club No. 4 ingegaan.

Spelers die deze week criminelen aflevert bij de lokale wetshandhaver krijgen dikke beloningen. Het levert namelijk vijftig procent extra RDO$ en Role XP-boost op. Behalve de posters op het Bounty Board, krijgt iedereen bij het voltooien van een Bounty Hunter Free Roam Event dertig procent korting op de Bounty Hunter Wagon. Daarbij is er de hele week dubbele RDO$ en Role XP. Spelers die Role XP inruilen voor goud in het Awards-menu, krijgen dubbele Bounty Hunter Experience-beloningen.

De Quick Draw Club No. 4 komt alweer bijna ten einde. Spelers krijgen een laatste kans op een assortiment aan items en extra’s. Alle spelers die de Quick Draw Club No. 4 bezitten, krijgen een gratis Treasure Map. Spelers die alle vier de afleveringen van de Quick Draw Club hebben gekocht, krijgen gratis de Halloween Pass 2. Ook zijn er kortingen op zowel de Bounty Hunter-licenties als op de accessoires voor huurwapens.
Spelers die hun Rockstar Games Social Club-account voor 25 oktober verbinden met Prime Gaming ontvangen veertig Capitale en vijftig procent korting op de Mauser Pistol.
Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars, Harry Potter en Lord of the Rings heeft gekeken. Speelt wel graag en spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..