Langverwachte Uzumaki-anime komt in september

Geplaatst: 28 juli om 01:11Aangepast: 28 juli om 08:27
Ooit van Uzumaki gehoord? Dat is voor een relatief klein mangapubliek zowat de heilige graal als het aankomt op horror. De horrormanga van Junji Ito wordt momenteel geadapteerd tot een animereeks en verschijnt eind september.

De releasedatum werd vrijdag bekendgemaakt Tijdens San Diego Comic Con. De anime houdt vast aan het zwart-witte kleurenpalet uit de manga en bevat een hoop creepy shots waar je maag van omkeert. Check de trailer hieronder:

Watch on YouTube

Uzumaki werd in 2019 al aangekondigd voor een release in 2020. De coronapandemie gooide echter roet in het eten en stortte het project in development hell. Door de jaren heen werd het project meerdere keren uitgesteld, reden voor de regisseur om twee jaar geleden excuses aan te bieden voor het lange wachten.

Uzumaki is Junji Ito’s meest bekende manga en vertelt het verhaal van een koppel dat op het Japanse platteland een ogenschijnlijk normaal leven leeft. Naarmate het verhaal vordert gebeuren er steeds vreemdere dingen en… de Wacht denkt dat hij het daar maar gewoon bij laat, want je moet het vooral zelf gaan zien!

Uzumaki wordt vanaf 28 september uitgezonden door Toonami op Adult Swim.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.