Let op: opmerkingen staan tijdelijk uit

Geplaatst: 18 juni om 06:54Aangepast: 18 juni om 19:24
We zijn aan het migreren! Houd er rekening mee dat er mogelijk nog dingen zijn die niet werken, zoals het inlogscherm, sommige oudere artikelen en het achterlaten van een reactie. Er wordt hard aan gewerkt, en we waarderen jullie begrip.

Schrik dus ook niet wanneer je binnenkort ineens bent uitgelogd PU en dat je je wachtwoord moet veranderen. Dat is een direct gevolg van wat veranderingen die we aan de achterkant van de website doorvoeren, waar jullie verder niets van zullen merken aan de voorkant, maar het zorgt er wel voor dat pu.nl weer toekomstbestendig is.

Lang (technisch) verhaal kort: we gaan in een andere backend werken, en jullie accounts moeten ook mee migreren. Daarvoor zullen jullie dus op den duur een nieuw wachtwoord moeten verzinnen. Om je wachtwoord te wijzigen, klik je eenvoudigweg op "wachtwoord vergeten" en volg je de instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken. Gebruik hiervoor het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld.

Thanks voor jullie begrip!

Cody DakotaTo all agents of Overwatch, this is Winston! Gek op indiegames met strakke platformactie en speelt dus het liefst elke dag Celeste, Spelunky (2) en Super Mario Odyssey. Wacht geduldig op Skate 4.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.