Liever positief? Fortnite laat je gemene Emotes blokkeren

Geplaatst: 24 april om 06:50Aangepast: 24 april om 06:50
Epic Games merkt dat sommige mensen de Emotes in Fortnite helemaal niet altijd gebruiken om te vieren dat ze hebben gewonnen: soms worden ze vooral ingezet om anderen te ‘confronteren’, zoals het bedrijf het noemt. Kortom, gemeen te doen naar anderen. Zit je daar niet op te wachten, dan kun je gemene Emotes vanaf nu uitschakelen.

De instelling heet Confrontational Emotes en is te vinden in de V29.30-update van het spel. Je kunt daarmee vier Emotes uitschakelen, waaronder de Take the L-emote, die inmiddels vrij beroemd is. Of moeten we zeggen berucht? In ieder geval kun je jezelf een negatief gevoel besparen door de Confrontational Emotes uit te schakelen. Epic zegt: “We willen dat Emotes een bron van goede vibes zijn, maar een paar (kuch, Take the L, kuch) voelen soms een beetje te confronterend.” Ook de Laught it Up, Whipcrack en Make it Plantain zijn uit den boze met de nieuwe functie. Je vindt het onder Social Privacy.

Sommige mensen vinden het een beetje te ver gaan met de betutteling, anderen vinden het juist fijn dat er meer op positiviteit wordt gefocust. Wat vind jij?

-LNi2uf8wT0uba7RAz4L1vg
Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.