Life is Strange-makers gaan niet terug naar episodische releases

Geplaatst: 6 augustus om 11:25Aangepast: 6 augustus om 11:25
Als het aan Life is Strange-studio Deck Nine ligt, komen toekomstige Life is Strange-games niet in losstaande episodes uit.

Dat meldt senior narrative designer Philip Lawrence van Deck 9 in een interview met Rock, Paper, Shotgun. Deck 9 heeft niet de oorspronkelijke Life is Strange-afleveringen gemaakt, maar wel True Colors en Before the Storm, alsmede de remaster van Life is Strange.

True Colors bestond ook uit verschillende hoofdstukken, maar kwam wel als een geheel uit. Volgens Lawrence was dat "de juiste beslissing. Ik kan mij niet voorstellen dat we teruggaan naar een episodisch model. De ontvangst was erg positief."

Lawrence meldt dat het belangrijk is dat toekomstige games in de reeks nog altijd uit verschillende hoofdstukken bestaan, zodat spelers het ook episodisch kunnen ervaren net zoals de eerste games in de reeks. Maar men kan er ook voor kiezen alles in één keer uit te spelen.

Het is niet bekend wat de toekomst van de Life is Strange-franchise precies inhoudt. Aangezien het team achter de eerste Life is Strange is vertrokken bij Dontnod, wordt verondersteld dat Deck Nine nu hoofdverantwoordelijk is voor de franchise. Deck Nine werkt ook mee aan The Expanse: A Telltale Series.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..