activision
shooter
gamestop
battlefield
callofduty

Lijst met Call of Duty: Black Ops 4-merchandise gelekt

Geplaatst: 6 maart 2018 om 13:49Aangepast: 6 maart 2018 om 14:01
Het systeem van Gamestop, de welbekende Amerikaanse retailer, is hartstikke lek! Althans, als we Call of Duty-fansite Charlie Intel mogen geloven. Zij beweren namelijk dat er een lijst met merchandise voor Call of Duty: Black Ops 4 is gelekt. En ze hebben bewijs!

Call of Duty: Black Ops 4 is nog niet aangekondigd, maar er is wel al een lijst van merchandise voor de game gelekt van de retailer Gamestop. De Call of Duty-fansite Charlie Intel maakt hier melding van en heeft de volgende afbeeldingen als bewijs:

Jawel, hier staan lanyards en t-shirts voor Call of Duty: Black Ops 4 opgesomd, die volgens die lijst vanaf 1 mei beschikbaar moet zijn. Dit is natuurlijk geheel in lijn met het gerucht dat Tingle begin februari al bracht, dus het lijkt nu wel behoorlijk aannemelijk dat de volgende Call of Duty de vierde Black Ops gaat zijn.

Activision heeft ondertussen nog niets laten weten, maar het zou best wel eens kunnen dat Call of Duty: Black Ops 4 tijdens de E3 in juni aangekondigd gaat worden. Dit deel gaat overigens weer gemaakt worden door Treyarch en moet het waarschijnlijk opnemen tegen Battlefield V, de volgende game in de shooter-serie van DICE en EA. Deze moet zich gaan afspelen in de Tweede Wereldoorlog, als we het gerucht van twee weken geleden mogen geloven. En dat doen we eigenlijk best wel.

Het meest recente deel in de Call of Duty-reeks was WWII, en daar kan je hier de review van vinden.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..