M. Bison komt op 26 juni naar Street Fighter 6

Geplaatst: 10 juni om 15:03Aangepast: 10 juni om 15:08
Superschurk M. Bison komt op 26 juni naar Street Fighter 6. Hij trapt het tweede seizoen aan dlc-vechters af in de fighting game.

De gameplaytrailer van de grote Street Fighter-schurk verscheen eerder vanochtend. Daarin zie je alle moves die M. Bison in huis heeft, waaronder zijn kenmerkende Psycho Crusher, Knee Press en Head Stomp. Ook wordt er een klein beetje lore onthuld rondom de voormalig Shadaloo-dictator. Hij lijkt door zijn overgebleven volgelingen opnieuw tot leven te worden gewekt, waarna hij geplaagd wordt door geheugenverlies. Zijn verhaallijn lijkt dan ook deels te draaien om zijn zoektocht naar wie hij is. Check de trailer hieronder:

Watch on YouTube

Tijdens de Summer Game Fest-liveshow van gisterenavond werd bekend dat M. Bison de eerste van vier nieuwe vechters is in Street Fighter 6. Na hem verschijnen Terry en Mai uit Fatal Fury, respectievelijk in het najaar en de winter. Tenslotte komt Elena, die voor het eerst opdook in Street Fighter 3: New Generation, in het voorjaar van 2025 naar Straat Fighter 6.

Street Fighter 6 is beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.