Maker van BoJack Horseman krijgt een nieuwe animatiecomedy op Netflix

Geplaatst: 23 augustus om 14:15
Raphael Bob-Waksberg is terug bij Netflix met een nieuwe animatiecomedy genaamd Long Story Short. Bob-Waksberg is de maker van BoJack Horseman en die serie liep vrij lang: zes seizoenen, om vervolgens in 2020 te eindigen. Vijf jaar later komt Raphael terug met een nieuwe animatieserie.

Hij maakt het samen met het productiehuis van Michael Eisner, dat ook aan BoJack werkte (The Tornante Company) en ShadowMachine (die de animatie voor zijn rekening neemt). Long Story Short gaat over een familie en alle beslommeringen die er gepaard gaan met het bij elkaar houden van zo’n groep mensen. Bob-Waksberg schrijft en is showrunner, blij om terug te zijn bij Netflix. “Het is echt een kick en een eer om terug te zijn om te doen wat ik het liefst doe: enthousiaste quotes schrijven voor persberichten aan Hollywood-media (via Deadline). Wie zegt dat je niet weer thuis mag komen?!” Dat belooft wat. Long Story Short verschijnt in 2025 op de rode N.

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.