release
nintendo
mariokart
mobiel

Mario Kart Tour heeft dubieus Gold-abonnement van 60 euro per jaar

Geplaatst: 25 september 2019 om 16:45Aangepast: 25 september 2019 om 16:55
Je kan Mario Kart Tour vanaf vandaag gratis downloaden in de Google Play of in de App Store. Wat we nog niet van deze gratis game wisten, is dat je ook een Gold Pass aan kan schaffen. Die voegt een aantal leuke dingen toe, maar kost wel vijf euro per maand!

Vanaf vandaag is de gratis Mario Kart-game Mario Kart Tour eindelijk beschikbaar in de Google Play en App Stores, waar je hem gratis kan downloaden. Het heeft even geduurd, want de game zou eigenlijk al in maart uitkomen. Nu kan je hem dus spelen, maar dat er ook nog een optioneel Gold Pass-abonnement bij zit, wist niemand. En dat abonnement is op zijn minst opmerkelijk te noemen...

De Gold Pass geeft je verschillende in-game items en badges wanneer je de game speelt en geeft je toegang tot de snellere 200cc-modus. De website maakt niet echt duidelijk waar we deze items voor kunnen gebruiken. Je kan de Gold Pass twee weken gratis proberen, maar daarna moet je er vijf euro per maand voor betalen. Ja, dat lees je goed, een abonnement voor een paar extra features in een mobiele game kost je zestig euro per jaar.

Mario Kart Tour

Zoals je misschien wel weet, kost de gamedienst Apple Arcade van Apple ook vijf euro per maand, maar daar krijg je tientallen games voor. Mario Kart Tour is maar één spel, en je kan nou ook niet zeggen dat het abonnement zoveel geweldige dingen toevoegt waardoor je het wel móet nemen.

In de bovenste Tweet staat wel dat er nog meer content aan zit te komen, dus wie weet hebben ze bij Nintendo wel grootse plannen om vijf euro in de maand het volledig waard te maken.

Genoeg over deze opmerkelijke prijs, wat kan je precies in Mario Kart Tour doen? Racen staat natuurlijk centraal, net zoals in alle andere Mario Kart-games. Je kan sturen, gas geven, driften en items gooien, allemaal met één vinger. Je racet gewoon tegen andere spelers online, op verschillende circuits die je vast wel eerder hebt gezien.

Ben je eigenlijk wel klaar met Mario Kart, maar niet met racegames? Hier kan je lezen over de beste Mario Kart-klonen.

Niels ArtsHeeft een haat-liefde relatie met League of Legends, maar wil de grootste releases van het moment ook nooit missen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..