tylerninjablevins
starwars
fortnite
aankondiging
markhamill

Mark Hamill en Ninja laten deze week nieuwe Fortnite-content zien

Geplaatst: 17 december 2019 om 15:00Aangepast: 17 december 2019 om 15:25
Aanstaande donderdag gaan Mark Hamill en Ninja samen nieuwe Fortnite-content laten zien, tijdens Xbox Sessions. De afgelopen tijd zagen we al een hoop Star Wars-content naar Fortnite komen, maar wie weet zijn de lightsabers en TIE Fighters niet genoeg en krijgen we nog meer...

Nadat we het afgelopen weekend al een hoop Star Wars-content naar Fortnite zagen komen, hebben Mark Hamill en Tyler ‘Ninja’ Blevins bekendgemaakt dat ze aanstaande donderdag 19 december nóg meer gaan laten zien. Ze zeggen niet specifiek dat het over Star Wars gaat, maar waarom is Mark Hamill anders daar?

Bovenstaande maakte de acteur van het iconische personage Luke Skywalker bekend via Twitter, en de populaire Fortnite-streamer Tweette er ook nog over:

De twee sterren geven ons geen hint van wat we kunnen verwachten, maar met de release van The Rise of Skywalker in zicht en de aanwezigheid van Mark Hamill, is de kans groot dat er nog meer Star Wars-content naar Fortnite komt. Luke Skywalker in Fortnite, misschien?

In het geval dat je het gemist hebt, Star Wars en Fortnite werken de laatste tijd al nauw samen. Ongeveer een maand geleden kwamen Stormtroopers naar Fortnite, terwijl je sinds afgelopen weekend ook verkleed als Rey, Finn of een Sith Trooper de strijd aan kan gaan in de battle royale-game. Dit alles met een lightsaber in je hand! Als je weet waar je deze kan vinden, tenminste.

Fortnite Star Wars

Ten slotte zagen we zaterdagavond een gevecht tussen de Millennium Falcon en een aantal Star Destroyers van de First Order. Daarna kregen we een korte exclusieve scene uit The Rise of Skywalker te zien, in de game.

In ander Ninja-nieuws: Toen hij gisteren live op stream Apex Legends opende om effe een paar potjes te spelen, kwam hij erachter dat hij opeens gebanned is. Hij had geen idee waarom, maar gelukkig voor hem lijkt het erop dat de situatie al opgelost wordt. Een streamer zo groot als Ninja kunnen ze natuurlijk niet verliezen…

Over Mark Hamill gesproken, het lot van zijn personage Luke Skywalker was een grote uitdaging voor de filmmakers van The Rise of Skywalker, die waarschijnlijk andere plannen met hem hadden. Lees er hier meer over. Niet iedereen zal het eens zijn over The Rise of Skywalker wanneer de film morgen uitkomt, waar regisseur J.J. Abrams zich maar al te goed van bewust is.

In dit artikel

Niels ArtsHeeft een haat-liefde relatie met League of Legends, maar wil de grootste releases van het moment ook nooit missen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..