grandtheftauto
gta6

Marketingkosten van Take-Two duiden niet op releasedatum GTA 6

Geplaatst: 28 mei 2020 om 11:31Aangepast: 28 mei 2020 om 12:01
We dachten een hint te hebben naar de releasedatum van GTA 6, maar volgens Take-Two hebben de recente berichten over marketingkosten niets met de toekomstige game te maken. Gelukkig maar, want de kans is nu weer aanwezig dat we niet nog drie tot vier jaar moeten wachten tot de nieuwe Grand Theft Auto.

Gisteren leek het even alsof we wisten dat GTA 6 uit zou komen tussen 1 april 2023 en 31 maart 2024. In de jaarlijkse weergave van het marketingbudget (de 10-K SEC-filing) van GTA-uitgever Take-Two Interactive was namelijk een flinke stijging van budget tijdens die periode te zien. Omdat eerder bij Red Dead Redemption 2 er ook al een groter marketingbudget was, werd dit opgevat als een hint naar de releasedatum, maar nu komt Take-Two met een uitleg: Het gaat niet om GTA 6.

gta

Het marketingbudget heeft enkel betrekking op de externe bedrijven van Take-Two. GTA 6 wordt gemaakt door Rockstar Games Studio, een interne studio van Take-Two, en heeft daarom niets met de 10-K SEC-filing te maken. 

Take-Two doet geen verdere uitspraken over de releasedatum van GTA 6, dus het nog alle kanten op gaan. Met een beetje geluk kunnen we al eerder aan de slag met het langverwachte vervolg. De kans is ook echter aanwezig dat het wel in 2023, of zelfs nog langer gaat duren. Lang verhaal kort, we weten het nog steeds niet. Doe vooral een gok in de comments wanneer jij denkt dat we de game kunnen spelen. 

 

Zoë BonefaasZodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..