ps4
spider-man
marvel
samraimi

Marvel's Spider-Man krijgt Sam Raimi-outfit

Geplaatst: 20 december 2018 om 13:09Aangepast: 20 december 2018 om 13:57
Marvel’s Spider-Man krijgt het Spidey-kostuum uit de Sam Raimi-films. Insomniac Games voegt het pak uit 2002 toe na grote belangstelling van de fans. Eerder deed de ontwikkelaar een beetje nors over het toevoegen van misschien wel de meest gewilde Hollywood-versie van de Spider-Man-outfit. Iedereen die de game in huis heeft kan de suit downloaden.

Insomniac Games heeft na een korte periode van schoorvoeten toch maar het Spidey-kostuum uit de Sam Raimi-films toegevoegd. Aanvankelijk leek het erop dat de ontwikkelaar geen gehoor zou geven aan de oproep van alle fans om het bekende kostuum toe te voegen. Wellicht door de kritiek die Insomniac na onderstaande tweet kreeg, werd de suit alsnog toegevoegd.

Stevige taal dus van Insomniac, die door fans met even stevige woorden van repliek werd gediend. Vanmiddag ging de ontwikkelaar dus alsnog overstag middels een tweet die meteen een eerste blik werpt op de Spidey-outift uit 2002:

Morgen sluit Insomniac The City That Never Sleeps-DLC af in Marvel’s Spider-Man. Het laatste hoofdstuk genaamd Silver Lining moet alle verhaallijnen rondom Black Cat en Hammerhead laten samenkomen. Silver Sable is in de teaser van het slotstuk in ieder geval goed boos op Spidey.

In dit artikel

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..