blizzard
heroes-of-the-storm
closed-beta
beta
moba

Meedoen aan de Heroes of the Storm-beta kost je 35 euro

Geplaatst: 21 januari 2015 om 11:00Aangepast: 21 januari 2015 om 11:02
Blizzard is al een tijdje bezig met het ontwikkelen van een eigen MOBA-game, Heroes of the Storm. Een behoorlijke groep gamers had al een tijdje toegang tot de alpha van de game, maar inmiddels is de beta live en kan iedereen tegen betaling de game proberen.

De beta van Heroes of the Storm is al een tijdje live, maar toegang tot de beta was tot nog toe redelijk gelimiteerd. Alleen spelers die al toegang hadden tot de alpha, en een aantal gelukkigen die een beta-code hebben weten te bemachtigen, mochten van Blizzard meespelen.

Tot nu. Blizzard heeft vandaag namelijk de Heroes of the Storm: Founder's Pack bundle uitgebracht, die in principe iedereen direct toegang geeft tot de beta van Heroes of the Storm. Let wel: de Founder's Pack bundle kost je €34,99. Dit gaat eigenlijk tegen alle concurrentie in, want praktisch alle grote MOBA's op dit moment zijn free to play (zie League of Legends, Dota 2 en SMITE). Máár daar heeft Blizzard iets op bedacht, want voor die 35 euro krijg je natuurlijk niet alleen toegang tot de 'Nexus', de naam van Blizzards Battle Arena. Nee, je krijgt er ook drie playable characters voor, inclusief skins; (Commander) Raynor, (Lurkablo) Diablo en (Blood Elf) Tyrande. En ook dat is niet alles, want je krijgt ook de Golden Cyberwolf-mount en 2500 in-game gold.

De uiteindelijke game wordt natuurlijk wel free to play, maar wanneer die uitkomt is nog onbekend. Mocht je hem toch graag willen proberen, dan kan je vanaf vandaag dus de Founder's Pack kopen. Voor 35 euro dus.

In dit artikel

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..