xbox
xbox one
demo
id@xbox
xbox series x
summer game fest
gamezomer
xbox summer game fest demo event

Meer dan 30 demo's speelbaar tijdens Xbox Summer Game Fest Demo-event

Geplaatst: 17 juni om 15:41Aangepast: 17 juni om 15:56
Vanaf volgende week kun je een week lang meer dan 30 demo's checken als onderdeel van het ID@Xbox Summer Game Fest Demo-evenement.

Als onderdeel van Geoff Keighley’s Summer Game Fest organiseert Xbox een Summer Game Fest Demo-evenement, zoals het bedrijf ook al twee keer eerder deed. Het evenement vindt plaats van 21 juni tot en met 27 juni en bevat meer dan 30 demo’s om te spelen, zo meldt Jessica Ronnell van ID@Xbox.

De demo’s zijn te bereiken via de Xbox Dashboard, en alleen beschikbaar gedurende de week vanaf 21 juni. Mogelijk keren enkele demo’s later terug via het Demo-kanaal, aldus Ronnell, maar andere zullen alleen tijdens het evenement te spelen zijn.

“Deze game-demo’s zijn niet de norm”, zegt Ronnell. “Normaal gesproken zijn de demo’s die je op ons Demo-kanaal vindt gemaakt nadat een game al helemaal is ontwikkeld (of bijna) en zijn ze representatief voor de uiteindelijke game. Zie deze demo’s als “showvloer-demo’s” die niet per se representatief zijn voor het uiteindelijke spel. [..] Deze spellen zullen blijven evolueren en opgepoetst worden naarmate ze hun lanceringsdatum naderen.”

De volledige line-up van demo’s is nog niet beschikbaar, maar Xbox geeft alvast een voorproefje met vier titels. Dit zijn Batora: Lost Heaven, Broken Pieces, Severed Steel en Tinykin. De volledige lijst met demo’s zal later nog onthuld worden.

Marvin ToepoelEindredacteur Power Unlimited-magazine.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..