microsoft
bethesda

Microsoft geeft in maart mogelijk meer details over Bethesda-overname

Geplaatst: 22 februari om 12:06Aangepast: 22 februari om 12:03
Microsoft zou in maart wel eens meer informatie kunnen geven over de toekomst van Bethesda, zo claimt een gerenommeerd insider.

Microsoft zou volgens een insider medio maart een evenement uitzenden waarbij het meer details geeft over de toekomst van Bethesda.
De overname van Bethesda's moederbedrijf ZeniMax door Microsoft die vorig jaar is aangekondigd, moet ergens binnenkort volledig rond zijn. Om duidelijkheid te scheppen over de toekomst van Bethesda en diens games, zou Microsoft in maart een livestream uitzenden waarin het dieper ingaat op de overname.

Dat claimt GamesBeat's Jeff Grubb, een inmiddels bekende insider die regelmatig details over allerlei zaken binnen de game-industrie lekt, in een recente podcast. 'Zodra de deal rond is, gaan ze er op een grootschalige manier over praten', aldus Grubb. 'Ik weet niet of het een volledig, Direct-achtig evenement is, maar ze gaan er melding van maken, uitgebreid over praten en uitleggen wat (de overname) voor iedereen betekent... ze gaan praten over hoe beide bedrijven één gaan worden in de nabije toekomst.'

Grubb lijkt hiermee aan te geven dat het waarschijnlijk is dat Microsoft - bijvoorbeeld in een video - meer duidelijkheid gaat scheppen over op welke systemen Bethesda-games in de toekomst verschijnen. Het bedrijf heeft licenties als Doom, Wolfenstein, The Elder Scrolls en Starfield in het bezit. Deze komen in de toekomst logischerwijs sowieso op Xbox-consoles en PC uit, maar of ze ook op concurrerende platforms verschijnen is nu nog niet duidelijk. De details die Microsoft zou gaan geven, zouden hier meer duidelijkheid over kunnen scheppen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..