Microsoft haalt proefperiode Game Pass net voor CoD Black Ops 6 weg

Geplaatst: Vandaag om 16:04Aangepast: Vandaag om 16:51
Een beetje flauw, maar het heeft ook niet voor niets vrij recent de prijzen omhoog gegooid: Microsoft verwijdert de Game Pass-proefperiode vlak voor de release van Call of Duty: Black Ops 6.

Helaas: je kunt dus niet meer genieten van twee weken Game Pass voor maar 1 euro, waarmee je er al flink wat uren Call of Duty op kunt hebben zitten voordat de proefperiode verloopt. Eurogamer meldt dat Microsoft een week voordat CoD: Black Ops 6 verschijnt heeft gekozen om de proefperiode van 1 euro weg te halen. Eerder maakte Microsoft van de proefperiode van een maand al 14 dagen en nu is dat dus ook nog over en uit.

Game Pass

Of het met Call of Duty: Black Ops 6 te maken heeft, dat is onbekend, Microsoft heeft geen communicatie naar buiten gebracht over het waarom van deze keuze. Maar samen met de recente stijging van de prijzen voor het Xbox-abonnement lijkt het wel samenhang te hebben. CoD Blops 6 verschijnt op 25 oktober. Wil je de game spelen middels een Game Pass-abonnement, dan betaal je daar dus meteen de volle prijs voor.

Komt dit verhaal je bekend voor? Dat kan heel goed. Microsoft heeft ditzelfde trucje vorig jaar toegepast bij Starfield. Toen heeft het de proefperiode later weer teruggedraaid en de verwachting is dan ook dat het dat ook na de release van de populaire shooter weer doet. 

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.