Moedig zaterdag ons CS:GO-team aan tijdens de Esports Defensie Cup

Geplaatst: 10 mei 2021 om 16:01Aangepast: 10 mei 2021 om 16:16
Het Power Unlimited CS:GO team doet zaterdag mee aan de Esports Defensie Cup, waar ze het op gaan nemen tegen teams van Esports Defensie, British Army Esports, mCon en Mastery. Zin in een leuk verzetje op zaterdag? Moedig ze dan aan!

'Huh?’, hoor ik je denken: ‘Heeft Power Unlimited een CS:GO team?’. Nou ja, niet echt, maar toch weer wel! Onze eigen Nederlandse Defensie heeft ons namelijk uitgenodigd voor de Esports Defensie Cup, een terugkerend evenement waarin verschillende teams in een gezellig toernooi strijden om die felbegeerde cup. Zaterdag 15 mei is de volgende editie, die ook zal worden uitgezonden op het Twitch-kanaal van Esports Defensie en onder anderen zal worden geleid door de enige echte Sergeant Kletsmajoor Toldersma.

Team PU Defensie Cup

Ik heb hoogstpersoonlijk een team geselecteerd om onze naam fatsoenlijk te verdedigen. Team Power Unlimited zal bestaan uit redacteur/moderator Roel (OMGWTFBBQ), onze oud-stagiair en video editor Julius, 2 communityleden en R00d, de ex-captain van het Esports Defensie-team. Zij zullen strijden tegen teams van onder anderen Esports Defensie, British Army Esports, mCon Academy, Mastery, Dynasty, Join The Force en Nodachi.

Vergeet dus niet om ons team aan te moedigen, zaterdag vanaf 9:30 uur op het Twitch-kanaal van Esports Defensie, het toernooi zelf begint om 10:00.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..