Pc-versie van Monster Hunter World: Iceborne krijgt releasedatum

Geplaatst: 25 oktober 2019 om 12:24Aangepast: 3 februari 2023 om 12:57
Eerder dit jaar is Monster Hunter World: Iceborne uitgekomen op PlayStation 4 en Xbox One, met de belofte dat het later ging uitkomen op pc. Daar is nu de releasedatum van bekend.

Monster Hunter World: Iceborne komt 9 januari 2020 uit voor pc, eerder was al bekend dat het ergens in januari werd, maar nu weten we ook de dag. Een nieuwe trailer toont wat pc-spelers te wachten staat met de komst van de Iceborne-uitbreiding. De pc-versie bevat ondersteuning voor een texture pack met hoge resolutie, 4K en ongelimiteerde framerate, ondersteuning voor ultrabrede schermen, DirectX 12-ondersteuning en verbeterde muis- en toetsenbord besturing.

Spelers die een pre-order plaatsen ontvangen het speciale Yukomo-pantser. De deluxe editie krijgt ook nog wat bonussen, zoals het Silver Knight-pantser. Iceborne introduceert verder ook een hoop nieuwe quests, zoals de Velkhana-quest. Velkhana is een Legendery Elder Dragon die te vinden is bij The Elder’s Recess. Naast de Velkhana-quest zijn er ook nieuwe hunts: de Banbaro -, de Tigrex- en de Great Jagras-hunt.

Elke quest heeft een andere moeilijkheidsgraad en voor elke quest die de speler afrondt, ontvangt hij/zij een ‘commendation pack’ wanneer de dlc lanceert. Commendation packs beschikken onder andere over items zoals potions en lifepowders.

Watch on YouTube

Monster Hunter World: Iceborne-dlc is vanaf 9 januari 2020 beschikbaar voor pc. De dlc is reeds beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. De Monster Hunter World-game is

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.