monsterhunterworld
capcom
monsterhunter
xboxone
releasedate
playstation4

Monster Hunter World komt voor eind maart 2018 uit

Geplaatst: 28 juli 2017 om 10:45Aangepast: 28 juli 2017 om 10:50
Capcom heeft gisteren hun financiële resultaten van vorig jaar vrijgegeven. Hierop is duidelijk te zien dat ze lekker gescoord heb. Ze laten ook meteen weten wanneer Monster Hunter World ongeveer uitkomt.

Vorig jaar zag het er somber uit voor Capcom, ze hadden met 24.9% dik verlies gemaakt. Dit jaar is enigzins bijgetrokken voor ze met een winst van 7.5%. Capcom ziet "brede tekenen van herstel", mede dankzij de 'grotere penetratie' van de PlayStaion 4 (hihi) en de 'sterke prestatie' van de Nintendo Switch.

De presentatie voor Monster Hunter World op de E3 zorgde voor hogere verwachtingen voor de game. Dat is allemaal leuk en aardig, maar wat wij willen weten is wanneer de game uitkomt. Capcom bevestigt dat ze de game voor 31 maart 2018 uitbrengen. Misschien niet super specifiek, maar we komen langzaam dichterbij een exacte datum!

Gisteren zijn er ook trailers uitgekomen voor alle wapens die je in de game kan gebruiken om de monsters het moeilijk te maken. Als je die toevallig net gemist hebt, hebben wij ze hier voor je. 

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..