Monsters’ acteur Cooper Koch heeft Erik Menendez gesproken in de cel

Geplaatst: Vandaag om 12:00
De serie Monsters op Netflix is een ware monsterhit aan het worden, waarbij vooral de aflevering waarin één van de broers zijn hele hart lucht tegen zijn advocaat misschien wel Emmy-waardig is. De acteurs hebben zichzelf ook heel goed ingelezen in hun onderwerp, want ze spelen immers een waargebeurd verhaal na.

Maar wat ze niet hebben gedaan, is spreken met de daders, die inmiddels hun leven wegbrommen in het gevang. Daar is echter vorige week verandering in gekomen. Zo heeft Cooper Koch Erik Menendez gesproken in de gevangenis.

De serie die op Netflix te zien is: Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, vertelt het waargebeurde verhaal van de broers Menendez die in de eerste minuten al meteen hun ouders overhoop knallen. Later ontvouwt er dan een heel verhaal waar regelmatig je oren van klapperen. 

De juridisch geschoolde Kim Kardashian maakte het bezoek mogelijk, waarbij de acteur en de man die hij speelt recht over elkaar zaten. Hij heeft de serie nog niet gezien, maar zei al te weten dat Cooper het geweldig doet in aflevering 5 (The Hurt Man) en dat hij het gaat kijken. “Ik weet dat het moeilijk is”, zei hij. Ook spraken de twee over de kritiek die serie krijgt over bepaalde creatieve wegen die zijn ingeslagen en erg problematisch worden gevonden, zoals de insinuatie dat de broers een homoseksuele relatie hadden. Iets waarover Erik heeft gezegd dat hoe zijn broer en hij worden weggezet, “naief en inaccuraat is”. Helemaal positief is hij dus niet, maar dat wijt hij vooral aan Ryan Murphy, maker van de reeks. Iets waarover Murphy zegt dat hij verschillende standpunten op de zaak samen heeft gebracht.

Maar mede door de serie kunnen de broers wel eens een nieuwe uitspraak krijgen die heel anders zal uitpakken dan de straf die ze in de 90’s kregen opgelegd. Heb jij Monsters al gezien?

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.