Na Monkey Island keert misschien ook Maniac Mansion terug

Geplaatst: 22 september om 15:31Aangepast: 22 september om 15:31
Alsof de nieuwe Monkey Island nog niet genoeg genieten geblazen is, zou ook wel eens de klassieke LucasArts-adventure Maniac Mansion van een tweede leven voorzien kunnen worden.

Onlangs kwam een klassieke franchise van Lucasfilm Games terug in de vorm van Return to Monkey Island. De game ontvangt wereldwijd veel positieve kritiek. Craig Derrick van Lucasfilm Games heeft ontwikkelaar Ron Gilbert meegeholpen met de totstandkoming van de game.

Derrick laat nu op Twitter weten dat hij er klaar voor is wanneer het tijd is om "terug te gaan naar 'the mansion'". Hoewel niet bevestigd, lijkt hij daarmee te hinten naar een nog onaangekondigd project rondom Maniac Mansion. Aangezien er nog niets officieel is aangekondigd, is het ook niet duidelijk of het over een remake of een nieuwe game gaat.

Lucasfilm gaf in 1987 diens eerste adventuregame Maniac Mansion uit, waar ook Ron Gilbert aan meewerkte. Fans hopen dan ook dat na de terugkeer van Monkey Island het nu de beurt is aan Maniac Mansion. Daarbij tweette Derick afgelopen augustus ook al dat hij "terug wilde keren naar 'the Mansion'", waarbij hij een trailer van de game plaatste.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..