Naughty Dog zet meer dan tien minuten aan beelden van The Last of Us: Part 1 online

Geplaatst: 22 juli om 09:30Aangepast: 22 juli om 08:52
Eindelijk is er een nieuwe, officiële video van The Last of Us: Part 1 te bekijken.

De video duurt langer dan tien minuten en is kort na het uitlekken van diverse gameplaybeelden online geplaatst. Het spel kan zowel in native 4k met 30 fps of dynamisch 4k met 60 fps gespeeld worden en maakt gebruik van diverse DualSense-opties zoals haptische feedback, de adaptieve triggers en 3D-audio.

Naughty Dog laat - ook op PlayStation Blog - wederom weten dat het spel helemaal opnieuw is opgebouwd om gebruik te maken van verbeterde graphics. Dat zorgt ook voor veel meer details - zo kunnen kogels beton kapotmaken - en een naadloze transitie tussen filmpjes en gameplay. De animatie van personages is ook veel realistischer gemaakt en de kunstmatige intelligentie van vijanden is er op vooruitgegaan.

Verder zitten er diverse extra opties in de game, waaronder meer dan zestig toegankelijkheidsopties, nieuwe ontgrendelbare kleding voor Joel en Ellie, een 'permadeath'-modus en een modus voor speedrunners.

Afgelopen juni werd The Last of Us: Part 1 officieel aangekondigd. De game komt op 2 september uit voor PlayStation 5. Op een later moment moet het spel ook naar pc komen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..