NBA 2K23 is 153 GB op Xbox Series X

Geplaatst: 6 september 2022 om 04:30Aangepast: 2 februari 2023 om 15:37
Spelers kunnen NBA 2K23 alvast downloaden en op de Xbox Series X moet daarvoor maar liefst 153 gigabyte aan data worden binnengehaald.

Het spel komt aanstaande vrijdag uit en is nu alvast te downloaden op de Xbox. Op de Xbox Series X en S is er 153 gigabyte aan vrije ruimte nodig om het spel te binnen te halen. Hoe groot de PlayStation 5-versie is, is nog niet bekend. Naar verwachting is het spel iets kleiner op de console van Sony. 

Daarmee is het nu de allergrootste game op de Xbox Series X en S. Call of Duty: Warzone komt nog in de buurt met 110 gigabyte. De vorige NBA-game was 115 gigabyte op Xbox Series en 109 op PlayStation 5. 

NBA 2K23 komt op 9 september uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. De Jordan Challenges uit NBA 2K11 keren in ieder geval terug. De modus biedt vijftien uitdagingen die ieder een hoogtepunt uit Michael Jordans carrière betreffen, met commentaar van andere NBA-spelers en -persoonlijkheden.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.