netflix

Netflix en Youtube verlagen bandbreedte van video's

Geplaatst: 20 maart 2020 om 13:00Aangepast: 20 maart 2020 om 16:00
Netflix en YouTube voeren een technische aanpassing door waardoor de bandbreedte van video's wordt teruggeschroefd. Dit moet ervoor zorgen dat het breedbandnetwerk niet overbelast wordt in deze tijden dat veel mensen online zijn.

Vanwege het coronavirus gebruiken veel meer mensen op hetzelfde moment Netflix en YouTube om de tijd te doden. Om het internet niet te overbelasten vroeg Eurocommissaris Thierry Breton aan Netflix of ze de streamingkwaliteit omlaag konden gooien. Daarnaast sprak Breton ook met Susan Wojcicki van YouTube met dezelfde vraag. Zowel Netflix als YouTube stemde waren het erover eens dat het breedbandnetwerk niet overbelast moest raken en nemen maatregelen. Door die maatregelen vermindert het dataverbruik met 25 procent. 

Op Twitter laat NetflixNL weten dat de technische aanpassing geen invloed heeft op de ervaring van de gebruikers. "De kwaliteit van het streamen blijft dus hetzelfde!"

Netflix NL

Zoë BonefaasZodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..