Netflix lanceert mogelijk binnenkort op de Nintendo Switch

Geplaatst: 19 september 2017 om 16:41Aangepast: 19 september 2017 om 21:58
Er gaat een gerucht rond dat de Nintendo Switch binnenkort een Netflix-app erbij krijgt. Dan heb je nog meer redenen om dat ding nooit meer uit te zetten!

Een GoNintendo-gebruiker heeft geclaimd dat een helpdeskmedewerker van Netflix heeft verklapt dat een Netflix-app voor de Switch al zo goed als af is. Het bedrijf wacht alleen nog maar goedkeuring van Nintendo af en dan kunnen ze de app lanceren.

Zowel Netflix als Nintendo heeft nog geen officiële bevestiging geplaatst. Nintendo heeft al eerder aangegeven dat ze in gesprek waren met ‘bedrijven zoals Netflix Hulu en Amazon’. Reggie Fils-Aime heeft laten weten dat deze streamingservices ontbraken bij de lancering van hun nieuwste console. ‘We hebben de Switch als een gameconsole van wereldklasse gemaakt We wilden dat je als eerste games op het systeem zou ervaren en daar een ongelofelijk fijne ervaring mee zou hebben.’

Netflix op de Switch is dus bijna een dingetje. Tot het zo ver is heb je echter zat alernatieve manieren om het streamingplatform te bereiken, zelfs door middel van game-consoles. Netflix is momenteel beschikbaar voor de PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One Wii U en zelfs op de PS-Vita. Wees er snel bij, voordat het bedrijf alle rechten voor de Disney-films is verloren.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..