NetherRealm geeft gratis in-game geld weg aan Mortal Kombat 11-spelers

Geplaatst: 29 april 2019 om 04:27Aangepast: 3 februari 2023 om 14:47
Om kritiek op de langzame progressie in Mortal Kombat 11-modus Towers of Time in te perken, geeft ontwikkelaar NetherRealm Studios gratis in-game geld weg aan spelers.

Een van de kritiekpunten op het vorige week uitgekomen Mortal Kombat 11 is dat de Towers of Time-modus erg moeilijk is. In elke 'toren' worden er 'mods' aan gevechten toegevoegd die de regels veranderen.

Om spelers een hart onder de riem te steken, geeft het mensen 500.000 Koins, 500 Hearts, 1000 Soul Fragments en 1000 Time Krystals. Ook wordt de moeilijkheidsgraad van de AI teruggeschroefd en worden de beloningen in Towers of Time talrijker.

Dit wordt allemaal ergens begin deze week aan de PS4- en Xbox One-versies van de game toegevoegd via een patch. De pc-versie heeft de patch al ontvangen. De Switch-versie ontvangt ook nog twee patches: eentje met alle bovenstaande wijzigingen, en eentje die de stabiliteit van de game moet verbeteren.

Mortal Kombat 11 is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Switch-versie is nu nog alleen digitaal verkrijgbaar, maar komt in mei ook fysiek uit.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.