xboxinfinity
microsoft
xbox8
geruchten
xbox720
playstation4
xboxdurango
ps4
xboxlive
twitter
xbox360

Next-gen Xbox reveal 26 april?

Geplaatst: 25 februari 2013 om 11:17Aangepast: 25 februari 2013 om 11:18
Geruchten over de next-gen reveal in april circuleren al sinds de PlayStation 4 op het toneel verscheen. Nu wordt er ook een vaste datum rondgebazuind!

26 april wordt de magische datum voor Microsoft, volgens Rob Crossley, CVG-journalist die een betrouwbare bron napraat. Dit schrijft hij op Twitter: 

“The next Xbox event is scheduled for April 26th. I’ve been told by someone I trust. Microsoft may change date, obvs, but diarise tentatively.”

Niet alleen hij beweert dat de next-gen Xbox in april op het toneel verschijnt. Er is zelfs dit weekend een domeinnaamregistratie ontdekt voor XboxEvent.com.De registreerder was vorig jaar ook verantwoordelijk voor XboxE32012.com, dus het lijkt legitiem.

Microsoft roert zich na Sony’s wereldwijde PlayStation 4 reveal. Als 26 april inderdaad X-day is, wordt de komende E3 waarschijnlijk gebruikt om alle details in kaart te brengen. Aan de ene kant leuk dat het eerder gebeurt, aan de andere kant, een console reveal op de E3 heeft toch altijd wat meer… uh, hoe zeg je dat ook alweer… panasjie!

We houden jullie op de hoogte van meer next-gen Xbox tidbits. Kan niet lang meer duren, die reveal. 

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..