pc
blizzard
avontuur
ios
android
hearthstone

Nieuw Hearthstone-avontuur heet One Night in Karazhan

Geplaatst: 29 juli 2016 om 10:15Aangepast: 29 juli 2016 om 10:18
Vanmorgen is het nieuwe avontuur van Hearthstone onthuld, deze heet One Night in Karazhan. Het avontuur brengt onder andere 45 nieuwe kaarten naar de game. Het eerste deel van het avontuur is vanaf 11 augustus beschikbaar. De rest van het avontuur wordt gedurende augustus uitgebreid.

Goed nieuws voor liefhebbers van Hearthstone: de eerste wing van het nieuwe avontuur, One Night in Karazhan, komt op 11 augustus naar de game. Gedurende de rest van augustus verschijnen de volgende delen van het avontuur. One Night in Karazhan is de moeite waard, want er komen 45 nieuwe kaarten naar Hearthstone. Twee daarvan kan iedereen gratis oppikken; er is een proloog beschikbaar voor elke speler. 

Je kan elke wing van het avontuur unlocken met 700 gold (in-game currency) of zeven dollar. Het hele avontuur kan je oppikken voor 20 dollar. De proloog is zoals gezegd voor iedereen gratis. Als je het hele avontuur normaal hebt uitgespeeld, kan je deze nog eens spelen op heroic mode om een cardback vrij te spelen. Hearthstone is speelbaar op PC, iOS en Android.

Danny van GendAl jarenlang fanatiek eSport-volger: van League of Legends, tot Overwatch, tot Rocket League. Verder groot fan van Civilization en alles wat met Command and Conquer te maken heeft. Lievelingsgame is nog steeds Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..