Nieuwe Avatar-content wordt in 2D geanimeerd, niet in 3D

Geplaatst: 30 juni om 13:05Aangepast: 30 juni om 10:26
De nieuwe Avatar: The Last Airbender-content wordt in 2D geanimeerd en dus niet in 3D.

Dat vertelt Bryan Konietzko in een aflevering van de Comic Con Meta*Pod-podcast. Er gingen een tijdje speculaties dat de nieuwe Avatar-films in 3D geanimeerd zouden worden en vervolgens gestileerd om 2D te lijken. Dat is een techniek die series als Arcane en Spider-Verse gebruikten. Konietzo vertelt dat ze dat wel overwogen, maar er uiteindelijk niet voor hebben gekozen. "We houden van alle soorten animaties, maar ons brood en boter is 2D-animatie. Momenteel hebben we geen plannen, en vooral niet met grote projecten, om ze in 3D te animeren en daarna te stileren." 

Momenteel zijn er drie Avatar-films in productie. Alle drie de films worden ontwikkeld onder de Avatar Studios banner. Lauren Montgomery is aangewezen als regisseur van de eerste film. Bryan Konietzko en Micheal DiMartino, de makers van de oorspronkelijk Avatar-serie, zijn de producenten. Waar de drie films precies over gaan, is nog niet bekend. Mogelijk zoomt een van de films in op het leven van Zuko.

De oorspronkelijke Avatar: The Last Airbender-serie bestond uit drie seizoen die tussen 2005 en 2008 in première gingen. De serie vertelt het verhaal van Aang die alle vier de elementen kan besturen. Om zijn lotsbestemming als de Avatar te vervullen trekt hij ten strijde tegen de vuurnatie, die al jaren oorlog voert tegen de naties lucht, aarde en water. In 2012 verscheen het vervolg The Legend of Korra.

Wanneer de animatiefilms uitkomen, is nog niet bekend. De films komen op de streamingdienst Paramount+ die nog niet in Nederland beschikbaar is, op Nickelodeon-platformen en draaien in de bioscoop. 

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..