Nieuws

Nieuwe eigenaren Chrysler Building wilden gebouw niet in Spider-Man: Miles Morales

Geplaatst: 22 november 2020 om 09:37Aangepast: 22 november 2020 om 11:11
De nieuwe eigenaren van het iconische Chrysler Building wilden het gebouw niet in Spider-Man: Miles Morales. Dat is best jammer, aangezien het ook heel vaak voorkomt in Marvel-comics en -films.

Het Chrysler Building iswegens kopierecht verwijderd uit Spider-Man: Miles Morales. Dat meldt Game Informer.

Het gebouw nog wel aanwezig in Marvel's Spider-Man uit 2018, maar sinds het Chrysler in 2019 is verkocht aan het Australische Signa Group en RFR Holding LCC. uit New York is het gebouw verdwenen in Miles Morales - dat zich ook afspeelt in Manhattan. Hoewel het Chrysler Building nog te zien is in Marvel's Spider-Man Remastered, is het gebouw daar vervangen door een generieke wolkenkrabber.

Zeer waarschijnlijk heeft dat te maken met het auteursrecht. Net als in Nederland zijn de kunstzinnige aspecten van architectuur wettelijk beschermd, waardoor bezitters het gebruik ervan in media kunnen weigeren. Een officiële reden is echter niet gegeven.

Het Chrysler Building speelt een prominente rol in Marvel-media. Zo komt het voor in een groot aantal comics, de meest recente Spider-Man-film en drie van de vier Avengers-fims.

Spider-Man

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..