Nieuws

Nieuwe held en clansysteem mogelijk gespot in Overwatch 2-video

Geplaatst: 22 februari om 15:00Aangepast: 22 februari om 14:23
Blizzard heeft misschien wel iets te veel laten zien van Overwatch 2. Zo hebben Reddit-gebruikers misschien wel de held Junker Queen en een clansysteem gespot in een recente video.

Reddit-gebruikers hebben mogelijk de nieuwe hero Junker Queen en een clansysteem voor Overwatch 2 gespot in een recente video.

Speculatie over een clansysteem begon toen Blizzard tekst in de recent verschenen gameplaybeelden van Overwatch 2 censureerde, maar diezelfde tekst wel leesbaar is in een blogpost van de game. Daarin is de tekst 'Clan C9' onder de gebruikersnaam van een speler te zien, wat er mogelijk op duidt dat een dergelijk systeem op de planning staat.

Ook is de held Junker Queen mogelijk gespot in de video. De held, met de tekst 'The Queen', is zijwaarts te zien op onderstaande afbeelding. Er gaan al langer geruchten dat het personage naar Overwatch 2 komt. Eerder gaf Blizzard aan dat er nieuwe personages worden geïntroduceerd voor het vervolg.

Overwatch 2 is oorspronkelijk aangekondigd voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. Acitvision Blizzard verwacht de game dit jaar nog niet uit te brengen.

Bits of the Junkerqueen can be seen t-posing in the background of the Behind the Scenes video from r/Overwatch

Lees Meer


Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Meer artikelen tonen
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..
Power UnlimitedLaden..