Nieuwe Netflix-feature laat je specifieke scènes opslaan en delen

Geplaatst: Vandaag om 15:26
Netflix is bezig met het uitrollen van de nieuwe feature genaamd 'Moments', waarmee je bepaalde scènes laat kunt opslaan en delen.

Dat onthulde Netflix via Tudum. De feature is beschikbaar tijdens het kijken van series en films, en met een druk op de knop kun je de huidige scène opslaan. In feite bewaar je ermee een timestamp, die in een speciaal mapje genaamd 'Moments' komt te staan. Daar kun je al je opgeslagen momenten bekijken of middels een link delen met andere gebruikers.

Volgens Netflix-woordvoerder Dorian Rosenburg (via The Verge) hoef je je geen zorgen te maken om de hoeveelheid momenten die je opslaat: er is een maximum aan de hoeveelheid content die je kunt opslaan, maar die lijkt behoorlijk hoog te liggen. Het exacte maximum is nog niet bekend op het moment van schrijven.

De Moments-functie verschijnt vandaag wereldwijd op iOS. Over een paar weken moet de functie ook naar Android komen. Er zijn momenteel geen plannen om de functie ook naar de webversie of televisieversies van Netflix te brengen.

Tijn KranenVroeger veel uren gezonken in Team Fortress 2, Destiny en Rainbow Six: Siege maar van alle markten thuis, behalve JRPG’s. Is er van overtuigd dat (indie) games kunst kunnen zijn.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.